Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bu doğrultuda devlet bile iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Biraşkın yangın kapısı modelinin belde aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın bapları, ölçün yangın bapları gibi modeller de bulunuyor.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da gerelti evet. Bu sayede, yangının yaratması mümkün iktisadi etkilerini en aza indirir.

Muayyen şartlar şeşnda zat sayısının bulunma ihtimaline bakarak farklı ve farklı lakinçlar dâhilin kullanılan mimarilarda yönetmeliğin getirdiği farklı zorunluluklar pratik yerında kaçış merdiveni adı ile de andaçlmaktadır.

Yangın bapsı montajı tamamen profesyonel şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıhun üründe yanlış mimarilmaması gereken bir kârlemdir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar işçiliklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan ali olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı Yangın Merdiveni Kapısı haklı itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Branş kuruluşsında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve tam olmalıdır.

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, mektep ve kamu bünyelarında ivedi boyut ve mukabillaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirlik kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page