Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk aldatmaıyoruz.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına neden olan muhit akışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Bu baplar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır başlamak üzere iki gruba ayrılır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla olgunlaşmak, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı aksiyonaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” yazgısı mevcut kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın kapıları son mertebe önemlidir. Yangın Çıkış Kapısı Yangını kontrolör altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz midein gönül pili gibidir! Bu blog alfabesında kapı fiyatlarını ve sizin için en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası ilkin yapmak üzere tasarruf amacına ve kullanan şahıs adetsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birkötü insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kızılışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page